Suriyeli sığınmacılar için yardım toplantısı

Suriyeli sığınmacılar için yardım toplantısı


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Suriyeli sığınmacılara yardım çalışmalarına katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle koordinasyon toplantısı yaptı.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda, sığınmacıların ihtiyaçlarının karşılanması için yapılacak yardımlar ve toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması gibi konular görüşüldü.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Güvenç, Suriyede yaşanan acı olaylardan büyük üzüntü duyduklarını belirtti.
     Sığınmacılara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getiren Güvenç, şunları kaydetti:
     Toplum yapımızda var olan yardımlaşma duygusuyla komşumuz olan Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam etmektedir. Bu gün yaptığımız koordinasyon toplantısıyla yardımların artırılması hususunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle fikir alış verişinde bulunduk. Devletimiz zaten kamplarda bulunan sığınmacı kardeşlerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaktadır. Yapılacak yardımlarla kamplar dışında kalan Suriyeli sığınmacıların ihtiyaçları karşılanacaktır.
     Vali Güvenç, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün de yardım kampanyaları başlatacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Suriyeli sığınmacılar için yardım toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER