Suriyelilere yardım eli

Suriyelilere yardım eli -Nizip-Suriye Kardeşlik Platformu ve Nizip Belediyesi, ülkelerindeki olaylardan kaçarak ilçeye gelen Suriyelilere gıda, yatak ve battaniye yardımında bulundu


GAZİANTEP (A.A) - Nizip-Suriye Kardeşlik Platformu ve Nizip Belediyesi, ülkelerindeki olaylardan kaçarak ilçeye gelen Suriyelilere gıda, yatak ve battaniye yardımında bulundu.
     Platform sözcüsü Murtaza Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nizip Belediyesinin de verdiği destekle Suriyelilere yönelik başlatılan yardım kampanyasını sürdürdüklerini belirtti. Bugün itibariyle Nizipte kiraladıkları 784 evde, 6 bin 700 Suriyelinin kaldığını ifade eden Cengiz, şunları kaydetti:
     Bizler platform olarak önce Nizip Belediyesinin destekleri daha sonra ise hayırseverlerden temin edilen yardım malzemelerini ilçedeki evlerde kalan Suriyelere günü birlik ulaştırılmaya çalışıyoruz. Onlara gıda, yatak ve battaniye yardımında bulunduk. Yardımlarımız tabii ki bunlarla sınırlı kalmayacak. Sayısı artan ekiplerle aktif bir şekilde girmiş olduğumuz bu yardım kervanında ilerlemeye çalışacağız.
     Cengiz, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğana da teşekkür etti.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyelilere yardım eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER