Suriyelilerin kaldığı çadırdaki yangın

Suriyelilerin kaldığı çadırdaki yangın -Türkiye sınırı yakınlarındaki Atme kasabasında, geçen hafta çadırda gazlı ısıtıcının patlaması sonucu çıkan yangında ölenlerin sayısı 6ya yükseldi


HATAY (A.A) - Suriyenin Türkiye sınırı yakınlarındaki Atme kasabasındaki bir çadırda geçen hafta çay demlemek için bulundurulan gazlı ısıtıcının patlaması sonucu çıkan yangında hayatın kaybedenlerin sayısı 6ya çıktı.
     Ülkelerindeki olaylardan kaçarak Atme kasabası çevresinde Türkiye sınırına yakın bir noktada kurdukları çadırda yaşam mücadelesi veren 9 kişilik Haydar ailesinin kaldığı çadırda, geçen hafta gazlı ısıtıcının patlamasıyla çıkan yangında 5i çocuk 8 kişi yaralanmıştı.
     Vücutlarında yanıklar oluşan ve ambulanslarla Hatayın Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez köyü sınırından alınarak Hatay ve çevre illerdeki hastanelere kaldırılan ailenin yaşları 1 ile 6 arasında değişen 5 çocuğu daha sonra hayatını kaybetmişti.
     Adana Devlet Hastanesinde tedavisi süren Esma Haydar da yaşamını yitirdi. Böylece, aynı aileden yangında ölenlerin sayısı 6ya yükseldi.
     Esma Haydarın cenazesinin ailesine teslim edilerek Hatayın Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez köyü sınırından Suriyeye gönderildiği öğrenildi.
     Yangında yaralanan diğer 2 aile üyesinin tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Cem Genco / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Suriyelilerin kaldığı çadırdaki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER