Suruçta ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Suruçta ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım -Kimse Yok Mu Derneği ile Fatih Koleji eğitim gönüllüleri, öğrencilere giysi ve ayakkabı hediye etti


ŞANLIURFA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği ile Fatih Koleji eğitim gönüllüleri, Suruç ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve ayakkabı hediye etti.
     İstanbuldan gelen eğitim gönüllüleri, Doğu-Batı Kardeşliği programı kapsamında Suruçtaki Süleyman Şah İlk Okulunu ziyaret etti.
     Burada bir süre öğrencilerle sohbet eden Kimse Yok Mu Derneği ile Fatih Koleji gönüllüleri, beraberinde getirdikleri giysi ve ayakkabıları öğrencilere dağıttı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, derneğe ve eğitim gönüllülerine teşekkür etti.
     Bölgenin kalkınmasının eğitilmiş yeni nesillerle mümkün olabileceğini ifade eden Özdemir, yardımların birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştireceğine inandığını dile getirdi.
     Kimse Yok Mu Derneği üyesi Gül Akgez de Suruçta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, benzer yardımları bölgedeki diğer okullara da yapacaklarını söyledi.
     Bakırköy Fatih Koleji Müdürü Yıldız Karaköse ise söz konusu okula bir de kütüphane kazandırmak için girişimde bulunacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Öztürk / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Suruçta ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER