Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Yeni açılan berber, birinci derece şehit yakını ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesinde yeni açılan bir berber, birinci derece şehit yakını ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.
     Sivas Caddesindeki Murat Coşkuna ait berber dükkanının açılışı, Kaymakam Mehmet Demiral, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yücenin katılımıyla gerçekleştirildi.
     Demiral, yaptığı açıklamada, İşletme sahibi, şehit yakınlarını ve gazileri ücretsiz tıraş edecek. Bu da bizim Suşehri insanımızın vatanına, milletine ne kadar bağlı olduğunun bir göstergesidir dedi.
     Coşkun ise 20 yıllık berber olduğunu belirterek, açılışa katılanlara teşekkür etti.
    
     -2012deki asayiş uygulamaları-
    
     Suşehri Kaymakamı Demiral, İlçe Jandarma Komutanlığının 2012 yılında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
     Demiral, Büyük özveri içerisinde çalışan İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler, 2012 yılı içerisinde 70 adet asayiş, 5 kaçakçılık, 25 adet trafik olayı olmak üzere toplam 100 olaya müdahale etmiştir. Ayrıca, yapılan yol kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 195 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden yaklaşık 60ı tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir dedi.
     Yaklaşık 16 bin paket kaçak sigara ele geçirildiğini anımsatan Demiral, uygulamaların halkın huzuru ve güvenliği açısından devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     -2012de 94 çiftin nikahı kıyıldı-
    
     Suşehri Belediyesi Evlendirme Memurluğunda 2012 yılında 94 çiftin nikah işlemleri yapıldı. Suşehri Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yakut Duran, ilçe dışında evlenecek 16 kişiye de evlenme izin belgesi tanzim edildiğini söyledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER