Suşehrinden kısa kısa

Suşehrinden kısa kısa


SİVAS (A.A) - Sivas Çalışma ve İŞKUR Müdürü Nabi Sosyal, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Seli etti.
     Soysal, ziyarette yaptığı konuşmada, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Suşehri Belediyesinde çalışan 40 işçiyi kontrol etmek, çalıştıkları görev yerlerini görmek amacıyla ilçeye geldiklerini belirtti.
     Proje kapsamında iş istihdamı sağlanan işçilerin, işlerini özverili olarak yapmaları gerektiğinde uyarılarda bulunduklarını belirten Soysal, Suşehri belediyemizde çalışan 40 işçimizin çalışma programlarına uygun niteliklerde çalıştığını gördük. İşçilerinde bu çalışma programlarına uymalarını, özellikle günlük çizelgelere riayet edilmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunduk dedi.
     Sel ise proje kapsamında belediye başkanlığı bünyesine tahsis edilen 40 işçinin belediyeye büyük bir rahatlık sağladığını ifade ederek, Bu proje can simidi olarak yetişti. Projenin tekrar uygulanmasını arzuluyorum. İnanıyorum ki bu projeler sayesinde belediyeler çok iyi rahatlayacaktır diye konuştu.
    
     -Mahalle sakinleri iftarlarını sokakta yaptı-
    
     Suşehri ilçesinde Kemalpaşa mahallesi Nene Hatun sokakta yaşayan mahalle sakinleri, iftarlarını sokakta yaptı.
     Mahalle sakinlerinden Durmuş Ar, yaptığı açıklamada, komşuluklara çok değer verdiklerini, komşularıyla her yıl birbirlerine iftara gittiklerini söyledi.
     Bu yılda değişik bir karar alarak, kapılarının önünde yer sofraları hazırlayarak birlikte iftar yaptıklarını anlatan Ar, Komşulukta birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Mahalle sakinleriyle uzun yıllardır komşuluk bağlarımız var. Ramazan ayında iftarlara birbirlerimizi davet ederiz. Bu yıl karar alarak yer sofraları hazırlayıp açık havada iftar programı düzenledik. Her yıl bu tür programlar düzenlemeyi planlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Suşehrinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER