Suşehrinden kısa kısa

Suşehrinden kısa kısa -İlçe Emniyet Müdürü İratçı, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde düzenlenen toplantıda konuşan İratçı, Suşehrinde güvenliğin tam olarak sağlanmasında muhtarların da emeği olduğunu söyledi.
     Suşehrinde MOBESE kamera sisteminin iki aylık sürede hizmete gireceğini ifade eden İratçı, Çevrenizde gördüğünüz şüpheli araç ve kişileri bizlere bildirin. Polisin önceden imkanları kısıtlıydı. Ama şu anda tüm teknolojik gelişmeler elinde mevcut. İlçemizde yeterli derecede memurumuz da var dedi.
     İratçı, muhtarlara ilçede huzurun ve güvenliğin sağlanması konusunda görevler düştüğünü söyledi.
     Toplantıda söz alan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise ilçede görev yapan polis memurlarının gayretli şekilde çalıştıklarını ifade etti.
     Mahalle muhtarlarının görüşlerinin de alındığı toplantıya, Suşehri Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe de katıldı.
    
     -Sel, otobüs terminalindeki işletmecilerle bir araya geldi-
    
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, D-100 Karayolu üzerindeki şehirlerarası otobüs terminalinde bulunan işletmecilerle bir araya geldi.
     Terminalin belediyeye maddi açıdan ek yük getirdiğini dile getiren Sel, işletmecilere bir araya gelerek kooperatifleşmelerini önerdi. Terminal içerisindeki iş yerlerinin çoğunun boşaldığını anlatan Sel, bu iş yerlerinin yakıt giderlerinin belediyeden karşılanmasının imkansız olduğunu söyledi.
     Kooperatifleşme sonucunda terminaldeki iş yerlerinin ihaleyle kiraya verilmesinin uygun olacağını ifade eden Sel, bu şekilde üzerlerinden büyük bir yükün kalkacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehrinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER