Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 202 bin 622 metrekare alanın belediyeye kesin tahsisini yaptı


SİVAS (A.A) - Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Suşehri Belediyesine mücavir alan sınırları dışında 202 bin 622 metrekare alanın kesin tahsisi yapıldı.
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, belediyede düzenlediği basın toplantısında, 202 bin 622 metrekare alanın kesin tahsisinin yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     İlk kez belediye sınırları dışında bir alanın belediyeye tahsisinin yapıldığını aktaran Sel, kesin tahsis işlemlerinden sonra ilçe merkezine yapılan hizmetlerin o bölgeye de yapılacağını dile getirerek, Yani rantabl yatırımlarla bölge halkının ilgisini daha çok çekeceğiz. Tesislerin bulunduğu bölgeye farklı çalışmalar yapılmaya devam edecek diye konuştu.
    
     -Hac kayıtlarına yoğun ilgi-
    
     Suşehri İlçe Müftüsü Bekir Civriz, 2013 yılı hac kayıtlarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.
     Hac kayıtlarının 4 Şubatta başladığını ve 22 Şubatta sona ereceğini ifade eden Civriz, Kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşların bankaya 15 lira yatırdıktan sonra www.diyanet.gov.tr adresinden ya da en yakın müftülüğe giderek başvurularını yapmaları gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda kayıt yaptırıp da kurada çıkmayanların tekrar bankaya para yatırmaları gerekmiyor dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER