Suşehri Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis

Suşehri Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı


SİVAS (A.A) - Suşehri Köylere Hizmet Götürme Birliği eylül ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirildi.
     Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonundaki toplantıda konuşan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, birliğin tüm köylerin ortak birliği olduğuna işaret ederek, toplantıya muhtarların da katılması gerektiğini söyledi.
     Birliğin Ankaradan genel bütçeden gelen ve İl Özel İdaresinin ödenekleriyle hizmet verdiğini hatırlatan Demiral, 10 köyün su sorununun çözüldüğünü, 12 köy yolunun asfaltlanmasına devam edildiğini belirtti. Yaklaşık 90 köyün su depolarını yenileyeceklerini kaydeden Demiral, 2 köye de parke taşı döşemesi yapmaya devam edildiğini anlattı.
     Hiçbir köye ayrımcılık yapmadıklarını vurgulayan Demiral, İnsanın olduğu yerde ihtiyaç bitmez. İhtiyaçlarınızı birliğe bildirin, birlik aracılıyla alalım. Elimizden gelen her türlü çalışmayı her köye eşit şekilde yapıyoruz. Köylülerimizin yanındayız dedi.
     Yapılan çalışmaları muhtarların da kontrol etmesi gerektiğine dikkati çeken Demiral, muhtarların aksaklıkları bildirmesini istedi. Sulama suyu konusunda köylülerin yaşadığı sıkıntılara da değinen Demiral, Bizim su sorunumuz yok. Ancak suyu düzenli kullanmama sorunumuz var. Türkiyenin pek çok yerinde Suşehrindeki sulama kanalları bulunmazken, Bu nimetlerden yararlanmasını bilmiyoruz diye konuştu.
     Toplantıda, birliğin 2013 yılı bütçesinin 2 milyon 850 lira, 2014 yılı bütçesinin 3 milyon lira ve 2015 yılı bütçesinin de 3 milyon 250 bin lira olması kabul edildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER