Suşehri Lisesi mezunları, yıllar sonra Suşehrinde

Suşehri Lisesi mezunları, yıllar sonra Suşehrinde buluştu


SİVAS (A.A) - Suşehri Lisesi mezunları, yıllar sonra Suşehrinde buluştu.
     Lisenin 1979-1980 ve 1981 yılı mezunları, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Selin gerçekleştirdiği organizasyonla ilçede bir araya geldi. Sel ve Suşehrinde ikamet eden mezunlarca Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı Sosyal Tesislerinde karşılanan diğer mezunlar, yıllar sonra sınıf arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
     Programda konuşan Sel, 1979 yılı Suşehri Lisesi mezunu olarak eski sınıf arkadaşlarım ve Almanca öğretmenimiz Erdal Özbeki aramızda görmekten mutluluk duyduk. İstanbulda başlayan bu buluşma programını, bu yıl Suşehrinde organize ettik. Tesisleriyle ve birçok alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmeye çalıştığımız Suşehri ilçemiz, arkasına aldığı rüzgarla her geçen gün büyümekte ve gurbetçi vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektedir. 33 yıl önce yaşadığımız güzel anılarımızı bir araya gelerek paylaşmak beni ayrıca mutlu etti. Bu organizasyonu bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz dedi.
     Suşehri Lisesinin eski Almanca öğretmeni Erdal Özbek ise Suşehri, Orta Anadolunun incisidir. Yıllar sonra haylaz öğrencilerimle bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Birçok değerleri Suşehrine kazandıran ve öğrencim olan, bizleri candan karşılayan, bağrına basan Belediye Başkanı Sedat Sele bu ortamdan dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Mezunlar, yıllar önce okudukları ve şu an Suşehri Hürriyet İlköğretim Okulu olarak eğitim veren okullarını ziyaret ederek, sınıflarında anılarını tazeledi. İlk ders zilini temsili olarak Belediye Başkanı Sedat Sel çaldı. Almanca öğretmeni Erdal Özbek ise sınıfta temsilen yoklama yaparak, derse başladı.
     Mezunlar, Sele organizasyon dolayısıyla teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri Lisesi mezunları, yıllar sonra Suşehrinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER