Tahir Büyükkörükçü, vefatının 2. yılında anılacak

Tahir Büyükkörükçü, vefatının 2. yılında anılacak -Konya eski milletvekili ve İslam alimi Tahir Büyükkörükçü, vefatının 2. yılında Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğünün düzenleyeceği programla anılacak


KONYA (A.A) - Konya eski milletvekili ve İslam alimi Tahir Büyükkörükçü, vefatının 2. yılında Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenleyeceği programla anılacak.
     Tahir Büyükkörükçünün oğlu Konya Merkez Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü, yaptığı açıklamada, Tahir Büyükkörükçünün, 5 Martta Kapu Camisi ve Şerafettin Camisinde düzenlenecek iki ayrı programla anılacağını söyledi.
     Babasının hayatı hakkında bilgi veren Büyükkörükçü, kendisinin misafire ikramda bulunmayı çok sevdiğini, eve gelen misafirlerle bizzat kendisinin ilgilendiğini belirtti.
     Büyükkörükçü, babasının ömrü boyunca İslama ve Müslümanlara hizmet ettiğini dile getirdi.
     İnsanları çok sevdiği için babasının sevenlerinin çok olduğuna değinen Büyükkörükçü, babası hayattayken siyaset dünyasının önemli simalarının evlerini ziyaret ettiğini vurguladı.
     Büyükkörükçü, Rahmetli babamın 2. yılında düzenlenecek programa tüm halkımızı davet ediyorum dedi.
     Tahir Büyükkörükçünün, Hakiki Vechesiyle Mevlana ve Mesnevi, Mevlana ve Mesnevi Gözüyle Peygamber Efendimiz, Müslüman Peygamberini Tanımalısın, İslamda Edeb, Mübarek Ramazan ve Oruç adlı basılı eserleri bulunuyor.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Tahir Büyükkörükçü, vefatının 2. yılında anılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER