Tahliye edilen Cizre Belediye Başkan Yardımcısı

Tahliye edilen Cizre Belediye Başkan Yardımcısı -Başkan Yardımcısı Onur, hasta olan çocuklarıyla birlikte Cizre Kaymakamı Kocaya teşekkür ziyaretinde bulundu


ŞIRNAK (A.A) - KCK davasından tutuklu iken tahliye edilen Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur, Kaymakam Şenol Kocayı ziyaret etti.
     Mardin E Tipi Cezaevinden tahliye olan Hanım Onur, lösemi hastası olan kızı Solin ve epilepsi hastası oğlu Mirhat Onur ile birlikte Kaymakam Kocaya teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Solin ve Mirhat ile yakından ilgilenen Kaymakam Kocaya teşekkür eden Onur, göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı da mutlu olduğunu dile getirdi.
     Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Onur, Cezaevinden çıktıktan sonra kaymakam bey çocukların masrafları ile ilgili bizimle iletişime geçerek bize yardımda bulunmak ve destek çıkmak istedi. Aynı zamanda Sosyal Hizmetlerden de bir heyet gelip bize yardım taleplerini iletti. Ben de bu anlamda kendisine, çocuklarıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür dileklerimi iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdim diye konuştu.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Tahliye edilen Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER