Takdirli öğrenciler, bedava sinema izleyecek

Takdirli öğrenciler, bedava sinema izleyecek


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi tarafından bu yılda başarılı olan öğrencilere bedava sinema bileti hediye edileceği bildirildi.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı öğrencilere sinema bileti hediye edeceklerini belirtti.
     İlçedeki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere 2008 yılından bu yana sinema bileti hediye ettiklerini hatırlatan Çetinkaya, bu yıl da aynı uygulamayı devam ettireceklerini ifade etti.
     Çetinkaya, şunları kaydetti:
     İlçemizde eğitimin gelişmesi, öğrencilerin daha modern bir ortamda eğitim alabilmeleri için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de öğrencilerimizi motive etmek ve onların başarısını arttırmak adına, yarı yıl tatilinde takdir alan öğrencilerimize sinema bileti hediye etmek. Bu yıl da bu uygulamamızı devam ettireceğiz. Geçtiğimiz yıl 500ün üzerinde öğrencimiz bu uygulamadan yararlanmıştı, bu yıl bu sayının daha fazla olacağını düşünüyorum.
     Öğrencilerin bedava sinema biletlerini alabilmeleri için takdir belgesi almış olmaları gerektiğini hatırlatan Çetinkaya, öğrencilerin takdir belgeleriyle Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Sinemasına gelmeleri halinde istedikleri bir filmi bedava izleyeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Takdirli öğrenciler, bedava sinema izleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER