Talas Belediyesi ile Bem

Talas Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Kayseri Şubesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
     Meclis salonunda gerçekleşen törene Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve Bem-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karataşın yanı sıra, başkan yardımcıları, çalışan memur ve sözleşmeli personel katıldı.
     Burada konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kurumların güçlü tutulduğu sürece çalışanların vatandaşlara daha iyi hizmet edeceğini belirterek, 8 yıldan bu yana hiçbir sendika ve vatandaşın belediyeden alacağının bulunmadığını söyledi.
     2004 yılında göreve geldiklerinde Talasın 34 bin nüfusunun bulunduğunu, şimdi ise bu rakamın 110 bine yükseldiğine dikkat çeken Başkan Yıldırım,şunları kaydetti:
     Çalışmalarımızdan vatandaşa hizmetimize kadar her alanda modern çalışmalarla iş yapıyoruz. Her geçen gün daha iyiye giden çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarda emeğini esirgemeyen personelimizin hakkını her zaman bütçemizin el verdiği ölçüde iyi vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda memur ve sözleşmeli memurlarımıza Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı oranları verdik. Şehrimize hizmeti yerel bütünlük içinde vermeyi doğru bulduğumuz için sözleşmeli memurlarımıza brüt 100, memurlarımıza brüt 300 lira sosyal denge farkını verdik. Sözleşme çalışanlarımıza ve kurumumuza hayırlı uğurlu olsun
     Karataş ise Ramazan Bayramı öncesi çifte bayram yaşadıklarını belirterek, Yıldırıma teşekkür etti.
     Törenin sonunda Karataş, Yıldırıma günün anısına plaket takdim ederken, Yıldırım da kendisine Talas çiçeklerinden oluşan duvar saati hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Talas Belediyesi ile Bem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER