Tamer ve Dengizden bayram mesajı

Tamer ve Dengizden bayram mesajı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Tamer, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
     Ahlakımızı güzelleştirdiğimiz rahmet, şefkat ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayını dolu bir şekilde geçirip Ramazan Bayramına kavuşmuş bulunmaktayız. Bayramlar, kardeşlik duygularının doruğa çıktığı ve sevgi bağlarının en kuvvetli olduğu zamanlardır. Bayramlar birçok dargınlıkların ve küskünlüklerin giderilmesine vesile olan müstesna zamanlardır.
     Son zamanlardaki üzücü terör olayları ve neticesinde şehitlerimiz millet olarak bizleri derinden üzmüş olsa da vatanımızı ve devletimize bağlılığımıza bir zarar verememiştir. En başta şehitlerimize ve dünyanın birçok yerinde sıkıntı çeken, zulüm gören Müslüman kardeşlerimize, kutladığımız Ramazan Bayramının hayır getirmesini diliyor. En samimi dileklerimle tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.
     Dengiz ise mesajında, bereketli geçen bir Ramazan ayının sonunda, bayrama kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, şunları ifade etti:
     İçeride terör örgütünün mübarek ay dinlemeden gerçekleştirdiği insafsız eylemler ve çok sayıda insanımızı şehit etmesi elbette yüreğimizi yakmıştır. Diğer taraftan İslam coğrafyasında yaşanan toplu katliamlar, kadın ve çocuklarımızın acımasızca katledilmesi bizi üzüntüye boğmaktadır. Son derece bereketli geçirdiğimiz bir Ramazan ayından sonra bayrama kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ancak sözünü etmiş olduğumuz bu olaylar elbette bizi burukluğa sevk ediyor. Cenabı Haktan ilimiz, ülkemiz ve İslam alemine huzurlu bir bayram yaşatmasını diliyoruz. Bayramların değerini bilmeli ve buna uygun hareket etmeliyiz. Bu vesile ile Ramazan Bayramının tüm milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Tamer ve Dengizden bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER