Tarihi Hanzade Konağı BAŞSAN tarafından restore

Tarihi Hanzade Konağı BAŞSAN tarafından restore edildi -BAŞSAN Genel Başkanı Durlu: -Başkentliler, aileleri ve dostları ile birlikte güvenle eğlenip dinlenebilecekleri bir sosyal ve kültürel mekana kavuştu


ANKARA (A.A) - Başbakanlığa bağlı kuruluşlar, diğer kamu çalışanları ve emeklilerinin müşterek sosyal çatı kuruluşu BAŞSAN, Hamamönündeki Tarihi Hanzade Konağını restore ederek halkın hizmetine açıyor.
     BAŞSAN Genel Başkanı ve Başbakanlık Müşaviri Mehmet Durlu, Tarihi Hanzade Konağındaki açılışla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.
     Durlu, Ankarada tarihi kimliği ile yeniden yapılanan Hamamönünde Altındağ Belediyesine ait Hanzade Konağının satın alınarak kuruluş bünyesine kazandırıldığını söyledi.
     Durlu, tarihi konakta şiir odaklı edebiyat söyleşileri düzenlemek istediklerini belirterek, konağın yeni işleviyle ilgili şunları kaydetti:
     İç mimarların çalışması sonunda konağımız, otantik hava ile moderniteyi yansıtan bir sentez gibi oldu. Burası adeta bir şehir okulu olacak. Ayrıca yiyecek, içecek ve kebap çeşitlerimizle Ankaralılara hizmet edecek. Bu suretle başkentliler, aileleri ve dostları ile birlikte güvenle eğlenip dinlenebilecekleri bir sosyal ve kültürel mekana kavuştu
     Taceddin Dergahının karşısında bulunan Tarihi Hanzade Konağı, bugün saat 18.30da kokteyl ile hizmete açılacak.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Tarihi Hanzade Konağı BAŞSAN tarafından restore Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER