Tarihi köprü restore ediliyor

Tarihi köprü restore ediliyor


BURSA (A.A) - Gemlik Belediyesinin Kent Meydanı Projesi kapsamında yürüttüğü Çarşı Deresi Rekreasyon Projesi çalışmaları devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında minibüs eski garajının üstü tamamen açıldı.
     Gemlik ilçesinde minibüs eski garajını İstiklal Caddesi ile Kemal Akıt Caddesine bağlayan tarihi köprünün yıkılmayacağı müjdesini veren Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, tarihi köprünün aslına uygun olarak restore edileceğini ve hizmete devam edeceğini söyledi.
     Yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Sarı, Fen İşleri Müdürü Ahmet Turan, BUSKİ Şube Müdürü Hasan Türe ile birlikte inceleyen Refik Yılmaz, bölge esnafının endişelerini de haklı bulduğunu ifade etti.
     Yılmaz, Geçici görüntü kirliliğinin rahatsızlık verdiğinin farkındayız. Bu nedenle minibüs garajı üstünü açma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Biran önce tamamlamak adına titiz bir çalışma yapıyoruz. Esnafın ve Gemliklilerin gösterdiği hoşgörü için de teşekkür ediyorum. dedi.
     Yılmaz, ilçeye yakışır bir Çarşı Deresi Rekreasyon Projesi ile Kent Meydanı Projesi için tüm imkanları seferber ettiklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir : Bursa
     Yayıncı : Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Tarihi köprü restore ediliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER