Tarsusta 16. Kurumlararası Futbol Turnuvası başladı

Tarsusta 16. Kurumlararası Futbol Turnuvası başladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başladı.
     Belediye tesislerinde bulunan çim sahada düzenlenen turnuvanın açılış Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptı.
     Turnuva müsabakalarının hafta içi yapılacağını belirten Kocamaz, maçların centilmence geçmesini temenni ettiklerini, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi.
     Sporun çağımızda en önemli iletişim ve tanıtım araçlarından biri olduğunu, bunu da Tarsusluların böyle turnuvalarla doya doya yaşadıklarını belirten Kocamaz, Tarsus Belediyesi olarak gerek sportif, gerekse kültürel etkinlikleri artırarak devam ediyoruz. Amacımız, her kesim insanlarımızın spor ve kültürel etkinlikle bir araya getirip barış, huzur içerisinde yaşamasını sağlamaktır dedi.
     28 kurum takımının katıldığı turnuva, 4 grup halinde lig usulü oynanıyor. 4 grupta 2 takımın bir üst tura çıkacağı turnuvada, maçları TFF Mersin il hakem Kurulu tarafından görevlendirilen futbol hakemleri yönetiyor.
     Turnuvanın ilk maçında Devlet Hastanesi, Servis Araçları Odasını 6-1 yendi. Günün diğer maçlarında ise Kurtuluş İlköğretim Okulu, TAŞTİyi 4-2, Belediye, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini 3-2 yendi.
     (SÖ-NRD-ST)
<< Önceki Haber Tarsusta 16. Kurumlararası Futbol Turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER