Tarsusta 3 kişi sulama kanalında kayboldu

Tarsusta 3 kişi sulama kanalında kayboldu -Kanala düşen bir çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 2 genci bulmak için arama çalışması başlatıldı


MERSİN (A.A) - Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen bir kız çocuğu ile onu kurtarmaya çalışan 2 genç kayboldu.
     Ailesi ile birlikte bir düğüne katılmak için Sivastan Tarsusa gelen Hatun Almalı (10), ile Muammer Harput (18) Kırklarsırtı ile Akşemsettin mahallerinin kesiştiği yerdeki DSİye ait sulama kanalın üstündeki köprüden geçerken, Hatun Almalı dengesini kaybedip kanala düştü.
     Bunun üzerine, Muammer Harput kurtarmak için suya atladı. Ancak ikisi de akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı.
     Bu sırada kanal yakınındaki çay bahçesinde çalışan Turan Çelik de (22), iki kişinin suda sürüklendiğini görünce kurtarmak için kanala atladı. Ancak Çelik de iki kişi ile birlikte akıntıya kapılarak kayboldu.
     Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve arama-kurtarma ekipleri, 3 kişinin kaybolduğu belirtilen yerde arama çalışmalarına başladı.
     Bu arada, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, fenalık geçiren kaybolan kişilerin yakınlarına müdahale etti.
     Yetkililer, kanalın suyunun kesildiğini, ayrıca Mersinden arama çalışmalarına katılmak üzere dalgıç geleceğini bildirdiler.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Veli Gürgah / Anıl Bağrık
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Tarsusta 3 kişi sulama kanalında kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER