Tarsusta öğrencilere diş macunu ve diş

Tarsusta öğrencilere diş macunu ve diş fırçası armağan edildi


MERSİN (A.A) - Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilere, ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek için diş macunu ve fırçası dağıtıldı, okula da projeksiyon cihazı armağan edildi.
     Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Fevzi Çakmak İlköğretim okuluna projeksiyon cihazı bağışında bulunan ve öğrencilere diş macunu ve fırçasını dağıtan Şelale Soroptimist Kulübünün başkanı Nuray Okyay ve yöneticilerine teşekkür etti.
     Demir, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini ve takdir ettiklerini belirterek, başta eğitim ve sağlık olmak üzere, her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte Tarsusun gelişimine katkıda bulunan Şelale Soroptimist Kulübünün özellikle kenar mahallelerde bulunan okullardaki etkinliklerinin artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
     Okyay ise, okulun projeksiyon cihazı ihtiyacını gidermekten dolayı mutlu olduklarını, bunun yanı sıra diş sağlığına dikkat çekmek için tüm öğrencilere diş macunu ve fırçası hediye ettiklerini söyledi.
     Etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demirin yanı sıra, Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu 2. Başkanı Sevil Koca, Mersin Soroptimist Kulübü Başkanı Nurgül Duran, Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü yönetici ve üyeleri, Fevzi Çakmak ilköğretim okulu müdürü Şengül Çelikkaya katıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta öğrencilere diş macunu ve diş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER