Tarsus Belediyesi, MMO ile asansör portokolü

Tarsus Belediyesi, MMO ile asansör portokolü imzaladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası (MMO) ile asansör bakım protokolü imzaladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, MMO Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alper Turna ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı ümit Gül, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazı makamında ziyaret etti.
     Kocamaz, 2004 yılında aldıkları karar doğrultusunda belediye olarak inşaatları kendilerinin denetlediğini belirtti. Bu çalışmayı her yıl yinelediklerini ifade eden Kocamaz, Devlet yapı kontrol sistemine bir süre önce geçti. Biz asansörlerin kontrolünün Makina Mühendisleri Odası tarafından yapılmasına her zaman taraftarız. Ama bu işin ciddi olarak yapılması lazım mutlaka gidip yerinde inceleme yapılmalı. Çünkü bu işin sorumluluğu var. Bu işi kim yapacaksa sorumlusu odur ve ciddiye alınmalıdır. Asansör kontrolleri konusunda Makina Mühendisleri Odasının bu işi gerçekten sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştireceğine inanıyorum dedi
     Turna da, şube faaliyetlerinden ve çalışma programlarından bahsederek başarılı çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
     Belediyelerle karşılıklı işbirliği içerisinde kentteki tüm asansörlerin kontrollerinin yapılması konusunda protokol imzaladıklarını ifade eden Turna, kontrollerin, alanında uzman kişiler tarafından yapılacağını, olumsuz rapor alan asansörlerin mühürleneceğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından Kocamaz ile Turna arasında asansör protokolü imzalandı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Belediyesi, MMO ile asansör portokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER