Tarsus İdmanyurdunda transfer

Tarsus İdmanyurdunda transfer -Sarı-laciverli ekip, Sertaç Şahin ve Fuat Eraslanı renklerine bağladı


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu, Sertaç Şahin ve Fuat Erarslanı transfer etti.
     Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı İsmail Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın bayram sonrasında tesislerde toplanarak yeniden çalışmalarına başlayacağını söyledi.
     Kocaeli Kartepe kamp çalışmasını tamamlayan takımın, 9 Eylülde başlayacak lig maçlarına kadar çalışmalarını kentte sürdüreceklerini belirten Akdağcık, Harunun ciddi şekilde sakatlanması nedeniyle stoper bölgesinde hissedilen sıkıntıyı, İskenderunspordan Fuat Eraslan ile anlaşarak giderdiklerini, ayrıca daha önce Mersin İdmanyurdu ve Beypazarı gibi takımların formasını giyen ve Fenerbahçeli Selçuk Şahinin kardeşi olan orta saha oyuncusu Sertaç Şahini de kadrolarına dahil ettiklerini bildirdi.
     Teknik direktör Nevzat Dinçbudak da Kartepedeki çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, oynadıkları 4 hazırlık maçında eksikleri görme imkanı bulduklarını ve şu an takımda Harunun dışında ciddi sakatlığı olan oyuncularının bulunmadığını vurguladı.
     Yeni transferlerle daha iyi duruma geldiklerini belirten Dinçbudak, sezona iyi bir başlangıç yapmak olduğunu istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar / Volkan Kaşık / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Tarsus İdmanyurdunda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER