Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Akdağcık:

Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Akdağcık: Oyuncularımızın Giresunspor maçındaki mücadeleleri umut verdi


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun ilk maçında Giresunspora deplasmanda 1-0 yenilen Tarsus İdmanyurdunda üzüntü yaşanıyor.
     Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor önünde yenilgiyi hak edecek bir mücadele ortaya koymadıklarını belirterek, bu maçın en kötü sonucunun beraberlik olması gerektiğini söyledi.
     Karşılaşmanın ilk yarısının her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçtiğini ifade eden Akdağcık Ancak maçın 53. dakikasında şanssız bir gol yedik. Yediğimiz gol sonrasında oyunun hakimi olmamıza rağmen üç-dört net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Neticesinde de yenildik dedi.
     Yenilgiyi hak etmediklerini vurgulayan Akdağcık, şöyle konuştu:
     Transfer döneminde kadroya dahil ettiğimiz oyuncuların performanslarını teknik heyet gibi biz de merak ediyorduk. Giresunspor maçında, oyuncuların ortaya koydukları mücadele, gelecek için umut verdi. Futbolcu arkadaşlarımızın ilerleyen haftalarda taraftarlarımızın da desteğiyle daha iyi oynayacaklarına ve başarımıza önemli katkıda bulunacaklarına inanıyorum.
     Halen ekonomik yönden sıkıntı çektiklerine işaret eden Akdağcık, şu anda Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın verdiği destekle ayakta durmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak da, iyi mücadele sergilemelerine karşın Giresunspora yenildiklerini belirterek, bu mağlubiyeti telafi edeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Veli Gürgah / Tevfik Işık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Akdağcık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER