Tarsus Köylerine Hizmet Götürme Birliği

Tarsus Köylerine Hizmet Götürme Birliği meclis toplantısı yapıldı


MERSİN (A.A) - Tarsus Köylerine Hizmet Götürme Birliği meclis toplantısı Kaymakam ve Birlik Başkanı Orhan Şefik Güldibi başkanlığında yapıldı.
     Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Kaymakam Güldibi, 75. Yıl Kültür Merkezinde yapılan toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2012 yılı çalışmaları ve 2013 yılı bütçesi hakkında bilgi verdi.
     Güldibi, Tarsus Köylerine Hizmet Götürme Birliğince, 2012 çalışma yılında 2013 proje uygulaması ile 117 köy ve bağlısında altyapı yatırımları gerçekleştirildiğini ve bu altyapı hizmetlerinden toplam 50 bin 260 köy nüfusunun faydalandığını belirtti.
     2013 Mali yılı Birlik Bütçesinin görüşülerek oylandığı toplantıda, Tarsus İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliğinin 2013 yılı bütçesi 7 milyon 700 bin TL olarak kabul edildi.
     Öte yandan Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde 2013 yılında görev alacak olan üyeler için yapılan seçimde, köy muhtarlarını temsilen Karadirlik köyü Muhtarı Necmi Daylak tek aday olarak seçilirken, mahalle muhtarlarında ise Fatih Mahallesi Muhtarı Turgay Benli seçimi kazanarak vakfın üyesi oldu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Köylerine Hizmet Götürme Birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER