TASİAD, iş gezisi düzenledi

TASİAD, iş gezisi düzenledi


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) üyeleri, iş gezisi kapsamında Gebze, Sakarya ve Düzceli iş adamlarıyla bir araya geldi.
     Etkinlik kapsamında TASİAD Genç İş Adamları Komisyonu üyesi 20 iş adamı, Gebze Sanayici ve İş Adamları Derneğini (GESİAD) ziyaret etti.
     Genç GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, benzeri programların ticari anlamda ikili ilişkileri geliştirerek, ticari dostlukların, arkadaşlıkların yaşanmasına yardımcı olacağını söyledi.
     TASİAD Genel Sekreteri Hasan Yaşa da Bu etkinlik ile iş adamları bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Hem ticareti arttırmak hem de komşu illerdeki iş adamları ile tanışma adına önemli bir fırsat oldu. Bu tür organizasyonlara diğer illere de giderek devam edeceğiz ve aynı zamanda gittiğimiz illerde iadei ziyarette bulunarak, sadece yurt dışı değil, yurt içinde üyeler arası ticaretin artmasına katkıda bulunacağız diye konuştu.
     Genç TASİAD üyeleri daha sonra, Sakarya Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (SAGİAD) ve Düzce Sanayici ve İş Adamları Derneğini (DÜSİAD) ziyaret etti.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber TASİAD, iş gezisi düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER