Taşköprü Belediye Başkanı Arslanın 10 Kasım

Taşköprü Belediye Başkanı Arslanın 10 Kasım Mesajı


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Ulu Önderin ölümünün 74. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
     Arslan mesajında Atatürkü anmanın ve anlamanın en güzel yolu, gösterdiği hedeflere her geçen gün biraz daha yaklaşmakla mümkün olacaktır ifadesini kullandı.
     Arslan şöyle devam etti:
     Doğadaki tüm canlılar gibi insanoğlunun da yaşamının bir sınırı vardır. Ancak bazı insanlar vardır ki yaşamları boyunca yaptıkları eserlerle, hizmetlerle yaşamlarından sonra da varlıklarını sürdürürler. Yaşamını milletine adayan, yepyeni ve güçlü bir devlet yaratan büyük bir lider, mümtaz bir devlet adamı, güçlü komutan olan Atatürk bu ender insanlardan biridir. Yeni neslin geçmişini çok iyi bilmesi gereklidir. Yalnızca 10 Kasımlarda değil, düşünce ufkumuzda Atatürkün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. Atatürkün istediği ülkemizin uygar ve saygın bir ulus olma bilincini yeni nesillere aktarmalıyız. Çünkü O, uygarlık olarak 21. yüzyıl ve daha ileriyi görebilen, daha ileriye gitmeyi amaçlayan bir liderdi. Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atan ve bize armağan eden, Türklerin Anadolu topraklarından atılmak istenildiği bir zamanda, tüm yurt işgal halindeyken halkın uyanışını sağlayan, Kurtuluş Savaşını başlatan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümünün 74. yılında saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Taşköprü Belediye Başkanı Arslanın 10 Kasım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER