Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Eroğlu:

Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Eroğlu: -Tüm yetişkinleri topluma hizmet edebilecek düzeyde üretime ve hizmet sektörüne yönelterek aile bütçelerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Eroğlu, tüm yetiştikleri topluma hizmet edebilecek düzeyde üretime ve hizmet sektörüne yönelterek, aile bütçelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.
     Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl 168 ayrı kursta, 2 bin 300ü kadın, bin 200ü erkek olmak üzere 3 bin 500 kursiyere hizmet verdiklerini söyledi.
     Taşköprü Belediyesi tarafından kendilerine yer tahsisi yapılmasının ardından, çalışmaları artırdıklarını ifade eden Eroğlu, bu yıl geçen yılki rakamların üzerine çıkmak için yoğun çaba sarf edeceklerini belirtti.
     Eroğlu, ilçede el becerisi olan herkesi, belli bir oranda da olsa Halk Eğitim Merkezi faaliyetlerine katmayı hedeflediklerini vurgulayarak, Tüm yetişkinleri topluma hizmet edebilecek düzeyde üretime ve hizmet sektörüne yönelterek, aile bütçelerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz diye konuştu.
     Bu yıl ilk etapta 10 kursun başladığını belirten Eroğlu, gelen talep doğrultusunda 12 kişiye ulaşan her branşta kurs açabileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER