Taşovada servis şoförlerine uyarılar

Taşovada servis şoförlerine uyarılar


AMASYA (A.A) - Taşova Kaymakamı Engin Uysal, öğrenci servis şoförleri ile bir araya gelerek uymaları gereken kurallar hakkında sürücülere uyarılarda bulundu.
     Yatılı Bölge Ortaokulu toplantı salonundaki programa, Uysal ile Garnizon Komutanı Üsteğmen Alper Soner Serin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy, Emniyet Müdürü Hüray Sancı, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Koyunlu ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yasin Demir ile taşıma merkezi okul müdürleri ve servis şoförleri katıldı.
     Kaymakam Uysal, sürücülere seslenerek, şunları kaydetti:
     Hepimiz kamu görevi yapıyoruz. Sizler çocuk taşıyorsunuz, can taşıyorsunuz, bizim amacımız kimseyi cezalandırmak değil. Bizim isteğimiz işinizi kurallara uygun olarak yapmanız. Şoför arkadaşlar öğrencilerimize saygılı olsunlar, yaptıkları işin öneminin farkında olsunlar, umursamamazlık yapmasınlar. Dikkat edilmesi gereken en önemli kurallardan biri de öğrencileri toplandıkları yerden alıp yine aynı yerde bırakılması. Trafik kurallarına mutlak suretle uyunuz, idareden habersiz ne şoför ne de araba değişikliği yapılsın. Şartnameye uymayan araçların sözleşmeleri feshedilecek. Kendi çocuğunuza nasıl davranılmasını istiyorsanız öğrenci yavrularımıza da öyle davranın.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Taşovada servis şoförlerine uyarılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER