Taşova YİBOda hedef İzmirden galip dönmek

Taşova YİBOda hedef İzmirden galip dönmek


AMASYA (A.A) - Hentbol 1. Lig Erkek A Grubunda mücadele eden Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulübünün takım antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu İzmirde Göztepe ile oynayacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
     Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta kendi sahalarında zorlu bir müsabaka sonunda Konya Selçuklu Belediye Spor maçından galibiyetle ayrılarak hanelerine iki puan yazdırdıklarını hatırlattı.
     Hafta sonu İzmir Göztepe ile deplasmanda karşılaşacaklarına işaret eden Şenel, Amacımız bu zorlu deplasmandan galip ayrılmak. Üst sıralardan kopmamak için mutlak puan veya puanlarla ayrılmamız gerekir. Son çalışmamızı bu akşam yapıp cuma günü İzmir-e hareket edeceğiz dedi.
     Takım kaptanı Dursun Bayraktar ise, takımda arkadaşlık ortamının üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, Bu samimiyet başarımızı olumlu yönde etkiliyor. İlk yılımızı yaşadığımız 1. Ligde sezon sonunda en azından play-off oynamak ve bunun için de tüm maçlardan puanla ayrılmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova YİBOda hedef İzmirden galip dönmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER