Taşucunda eğitim yatırımları

Taşucunda eğitim yatırımları


MERSİN (A.A) - Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, beldeye yeni eğitim yatırımları kazandırmak için çalıştıklarını bildirdi.
     Açıkbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapmayı planlandıkları 100 bin metrekarelik okullar kompleksi için AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi ve AK Parti Silifke İlçe Başkanı İsmail Hakkı Köroğlu ile bazı temaslarda bulunduklarını söyledi.
     Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde Taşucu için çok büyük fırsatların yakalanacağına dair mesajlar aldıklarını ifade eden Açıkbaş, "Planlanan projelerin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda Taşucuna çok önemli eğitim yatırımlarını kazandırmak üzereyiz. Bunu başardığımızda bölgemize ekonomik hareketlilik sağlayacak. Sosyal ve kültürel anlamda önemli gelişmeler yakalayacağız" diye konuştu.
     AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt da Taşucunun çok çalışkan bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak bu sayede beldenin önemli kazanımlar elde edeceğini anlattı.
    
     Muhabir: Tahsin Çelik / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Taşucunda eğitim yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER