Taşucunda süs ve eşya stantları beğeni

Taşucunda süs ve eşya stantları beğeni topluyor


MERSİN (A.A) - Taşucu beldesinde yer alan hediyelik eşya stantları, belde sakinlerinin olduğu gibi, yerli ve yabancı turistlerin de büyük beğenisini topluyor.
     Stantlarda şifalı taşlar, kitap, kilim, gül ürünleri, saat, poster, sabun, ayakkabı, cüzdan, çanta, mini heykel ve biblo gibi hediyelik eşyaların yanı sıra bir çok sanatsal ve yöresel ürünler de satışa sunuluyor.
     Yaz aylarının Taşucu beldesinde hareketli ve renkli geçtiğini kaydeden Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, şunları kaydetti:
     Beldemiz sahilinde vatandaşlarımızın açmış olduğu mini hediyelik eşya stantları, yerli ve yabancı turistlerinde beğenisini topluyor. Beldemiz, özellikle Kıbrısa açılan bir liman kapısı olduğundan dolayı buraya gelen birçok turistimiz de alış veriş için burayı tercih etmektedir. Bu stantlarımızda, gerek hediyelik eşya açısından gerekse yöremize özgü ürünlerimizin tanıtım ve satışı açısından ayrı bir önemde teşkil etmektedir.
     Stant esnafları ise birbirinden güzel el yapımı süs eşyalarını, yöresel ürünleri, hediyelik eşyaları bu stantlarda bulmanın mümkün olduğunu belirterek, Satışlar beklenen düzeyde olmasa da, özellikle gençlerimizin ve takıya meraklı olan belde halkımız ile yabancı turistlerin ilgisini çekmemiz bizleri de mutlu ediyor dedi.
    
     Muhabir: Tahsin Çelik/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Taşucunda süs ve eşya stantları beğeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER