Tavşanlıda Okullar Hayat Olsun projesi

Tavşanlıda Okullar Hayat Olsun projesi -Belediye tarafından Cumhuriyet Anadolu ve Fatih İmam Hatip liselerinin bahçelerinde düzenleme yapılıyor


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı ilçesinde, Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında iki okulun bahçeleri belediye ekiplerince düzenleniyor.
     Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, okulların öğretim dönemleri haricinde halka açılmasını ve halk tarafından da kullanılmasını amaçlayan proje çerçevesinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Fatih İmam Hatip Lisesi bahçelerinde çalışma başlattıklarını bildirdi.
     Okulların özellikle sömestr ve yaz tatilleri gibi dönemlerde boş kalmaması için geliştirdikleri projenin ülke çapında uygulanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Güler, şunları kaydetti:
     Bu proje kapsamında çalışmalarımıza başlayarak Fatih İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçelerinin düzenleme çalışmalarına başladık. Kısa zamanda bitirmeyi hedeflediğimiz çalışmalar sayesinde mevcut binalardan üst düzeyde faydalanarak halkımızın kullanımı için de sağlıklı bir yapıya kavuşturma amacındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıda Okullar Hayat Olsun projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER