Tavşanlıda altyapı ve temizlik çalışmaları

Tavşanlıda altyapı ve temizlik çalışmaları -Belediye ekiplerinin, elektrik hatlarının yer altına alınması ve temizlik çalışmaları sürüyor


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı ilçesinde, belediye ekiplerinin, elektrik hatlarının yer altına alınması ve temizli çalışmaları sürüyor.
     Belediye Başkan Vekili Mustafa Ekiz, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde periyodik olarak gerçekleştirilen elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarına devam edildiğini bildirdi.
     Çalışmaların, Haşim Benli Bulvarında tamamlandığı ve Durak Mahallesi Etiler Sokakta sürdürüldüğü bilgisini veren Ekiz, Ekip arkadaşlarımız kısa sürede Etiler Sokakta çalışmasını tamamlayacak. Cadde ve sokaklarımızı kötü görüntülerden arındırmayı hedefliyoruz ifadelerini kullandı.
     Ekiz, temizlik, park ve bahçe çalışmalarıyla ilgili şunları kaydetti:
     Önceki haftanın yağışlı geçmesiyle kirlenen sokaklarda belediye ekiplerimiz, havaların bir nebze düzelmesiyle birlikte temizlik çalışmalarına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan arkadaşlarımız, sokaklarda yıkama işlemine başladı ve kentimizin pek çok noktasında çalışmalarını sürdürüyorlar. Daha temiz bir Tavşanlıyı oluşturmak adına yaptığımız çalışmalarımız devam edecek.
     Tavşanlı Belediyesi olarak yeşil alanlarda peyzaj çalışmaları için kullandığımız bitkilerimizi, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesindeki kendi seralarımızda yetiştiriyoruz. Böylece maliyetleri daha da düşürmüş oluyoruz. Bu yıl da seralarımızda kış aylarında ekilmek üzere kış bitkisi olan lahana çiçekleri ve bahar aylarında kullanılmak üzere menekşe çiçeklerinin üretimine başladık. İlçemizin kentleşmesi, hızla büyümesi, sanayileşmesinin yanında yeşil dokusuyla da adının anılmasını sağlamak için çalışmalarımız sürecek.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıda altyapı ve temizlik çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER