Tavşanlıda taksi şoföründen şehit ailelerine ücretsiz

Tavşanlıda taksi şoföründen şehit ailelerine ücretsiz hizmet -Taksi şoförü Mustafa Oruç: -Devletimizi, milletimizi korumak için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerine şehir içinde her zaman ücretsiz hizmet


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Tavşanlı ilçesinde bir taksi şoförü, düzenlediği kampanya kapsamında şehir içinde şehit ailelerine ücretsiz hizmet vermeye başladı.
     Taksi şoförü Mustafa Oruç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırılarının yoğunlaştığı, birlik ve beraberlik duygularına daha fazla ihtiyaç duyulduğu son günlerde şehit ailelerine ücretsiz hizmet verme kararı aldığını bildirdi.
     Şehitleri kendi çocuğu, onların ailelerini de kendi ailesi gibi gördüğünü belirten Oruç, bu duyguyla aldığı kararı, bağlı olduğu duraktaki tüm şoför arkadaşlarının olumlu karşıladığını söyledi.
     Terörle mücadelede Tavşanlının 14 şehit verdiğini, bunlardan 6sının vatani görevini yerine getirirken şehit olduğunu anlatan Oruç, şöyle konuştu:
     Şehit ailelerini, ihtiyaç duydukları her zaman şehir içinde ücretsiz taşımaya karar verdim. Bağlı olduğum taksi durağındaki diğer arkadaşlarım da bunu olumlu karşıladı. Taksimin arka camına, Şehit ailelerine ücretsiz yazısı yapıştırdım. Şehit ailelerine kartvizitleri dağıttım. Devletimizi, milletimizi korumak için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerine şehir içinde her zaman ücretsiz hizmet veriyorum. Şehir dışına ulaşımlarını da sadece yakıt bedeli karşılığında sağlıyorum.
     Oruç, en kısa zamanda terör olayları ve şehit haberlerinin bitmesini istediğini dile getirerek, halk olarak bu konuya duyarlı olduklarını ve üzerlerine düşen görev varsa yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıda taksi şoföründen şehit ailelerine ücretsiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER