Tavşanlılı öğretmenlerden Bingöldeki okullara ziyaret

Tavşanlılı öğretmenlerden Bingöldeki okullara ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı ilçesinden bir grup öğretmen, Bingölün Solhan ilçesindeki 14 okulu ziyaret etti.
     Tavşanlı ile kardeş ilçe seçilen Solhandaki okul müdürlerinden oluşan 17 kişilik heyet daha önce Tavşanlıya ziyarette bulunmuştu.
     Özel Yavuz Selim Eğitim Kurumları, Konuralp Eğitim Kurumları ve Körfez Dershanelerinden öğretmenler, Solhana giderek 14 okulu gezdi.
     Tavşanlıdan yola çıkan heyet, Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu ve bölgenin önemli kanaat liderlerinden Abdussamet Bingöl ile Abdullah Akdenizin katılımlarıyla çeşitli programlar düzenlendi.
     Aydın, kardeşlik ilişkilerinin güçlenmesi ve bölgeler arasındaki sıcak ilişkilerin daha iyi olabilmesi için bu tür gezi ve programların önemini anlattı.
     Bingöl de ülke insanının, bir elin beş parmağı gibi olduğunu dile getirerek, "Her bölgemiz birbirinden ayrılmaz birer parçadır. Batıdan ilk defa ilçemize böyle değerli bir heyet geliyor. Bu tür programların ve ziyaretlerin fazlalaşmasının önemli olacağını düşünüyoruz. İlçemize geldikleri için misafirlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
     Özel Yavuz Selim Anadolu Lisesi Müdürü Adem Kütükçü ise Solhanda gördükleri ilgi için teşekkür etti ve bu ziyaretleri sürdürmek istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlılı öğretmenlerden Bingöldeki okullara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER