TB2L ekiplerinden Söğütsen Seramikin ligden çekilmesi

TB2L ekiplerinden Söğütsen Seramikin ligden çekilmesi -Kulüp Başkanı Lüle: -Maddi olanaksızlıklardan dolayı ligden çekilmek zorunda kaldık


ANKARA (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Liginden (TB2L) çekilen Söğütsen Seramik Kulübünün Başkanı Mete Levent Lüle, maddi imkansızlıklar sebebiyle bu kararı almak zorunda kaldıklarını söyledi.
     Lüle AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Erkekler Basketbol Üçüncü Liginde (TB3L) 2011-2012 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak 2012-2013 sezonunda TB2Lde mücadele etme hakkı kazandıklarını hatırlattı.
     Bu sezon TB2Lde kalıcı bir takım oluşturma yönünde çalışmalar yaptıkları sırada Söğütsen Seramik firmasında bazı maddi sıkıntılar yaşandığının altını çizen Lüle, kendilerine holdingin dışından başka maddi kaynak gelmediğini vurguladı.
     Lüle, şunları söyledi:
     Uzun süre düşündük ancak bir çözüm yolu bulamadık. Biz de maddi olanaksızlıklardan dolayı ligden çekilmek zorunda kaldık. Şimdi bu maddi sıkıntının giderilmesini bekleyeceğiz. Bu süreçte de altyapıya önem verip yeni bir organizasyon şeması belirleyeceğiz. Çekilme kararının ardından kadromuzdaki oyuncuların yarısından fazlası kendine kulüp bularak ayrıldı. Diğer kalan arkadaşlarımız da kendilerine kulüp arıyorlar. Umarım herkes için hayırlısı olur.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber TB2L ekiplerinden Söğütsen Seramikin ligden çekilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER