TBF üyeleri, AA Bölge Müdürü Çetinkayayı

TBF üyeleri, AA Bölge Müdürü Çetinkayayı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Tüketiciler Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz ve beraberindeki heyet, AA Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkayayı ziyaret etti.
     Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Mehmet Bülent Deniz, merkezi Antalyada bulunan Tüketiciler Birliği Federasyonunda uzun yıllardır tüketici hareketine katkı sağlamış, sivil toplum örgütlerinde çalışma yapmış, kamuoyunun yakından bildiği, tüketici hareketi önderlerinden oluşan 9 dernekten oluştuğunu bildirdi.
     Her bireyin insanca ve insana yakışır kalitede yaşam sürmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Deniz, federasyonun İslam coğrafyası, Türki Cumhuriyetler ve Avrupa Birliğini de görüş alanında tutan, sadece ulusal değil, uluslararası alanda çalışma yaparak küresel düzene tüketici adına müdahil olmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi ve aleyhlerine yaşanabilecek durumlarda güvenilir haber kuruluşlarınca uyarılmasının önemine dikkati çeken Deniz, bu nedenle basın kurumlarını ziyaret ettiklerini ifade etti.
     AA Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Anadolu Ajansının tarafsız habercilik anlayışının gereği olarak halkın menfaatine olan her durumda vatandaşı bilgilendirdiğini söyledi.
     Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sivil toplum örgütlerinin uyarılarını dikkate alarak halka duyurduklarını vurgulayan Çetinkaya, Tüketici dernekleri bizim için önemlidir. Biz de bir kamu kurumu olarak kamu görevi yapan sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman yanında yer alacağız dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber TBF üyeleri, AA Bölge Müdürü Çetinkayayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER