TBMM Başkanvekili Yakut, 3 günde 32

TBMM Başkanvekili Yakut, 3 günde 32 köyü ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, 3 gün içinde Pınarbaşı ilçesinin 32 köyünü ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
     Yakut, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, köylerde şimdiye kadar yapılanları ve bundan sonra yapılması gerekenleri yerinde görme imkanı bulduklarını söyledi.
     AK Parti iktidara gelene kadar köylerin kanalizasyon, parke taşı, asfalt yol gibi hizmetleri bilmediğini ifade eden Yakut, köylerin de bu hizmetleri hak ettiği düşüncesiyle hareket ettiklerini vurguladı.
     Avrupanın köylerinde insanların daha iyi hayat standardında yaşadığını anlatan Yakut, Bizim insanımız neden buna layık olmasın. AK Parti olarak bunun çabası içindeyiz. Sizlerin de, şunlar şunlar yapıldı, şunların da yapılması gerekir demesi lazım. Bizler sizlere hesap vermek için buradayız. Bizleri vekil olarak tayin ettiniz, sizlere hizmet etmek zorundayız. Milletin hizmetine talip olmayan, hizmet edemeyen de gider dedi.
     Teröre olaylarına da değinen Yakut, şunları kaydetti:
     Bu terör denen bela, Doğu ve Güney Doğuda yaşayan insanlarımızı küçük görmekle başladı. Anadolu coğrafyasında hangi etnik köken varsa, bunlar Türktür, Çerkezdir, Kürttür, başkalarıdır... Bizler bin yıl oldu buralara geleli. Bizden önce burada Ermeniler, Yahudiler ve Süryaniler, dinini, dilini bilmediğimiz insanlar vardı. Bunlar bin yıldan beri birlikte yaşadılar. ABD, dünyanın her tarafından topladığı insanlara sadece bir ekonomik güç meselesi ile Amerikalıyım dedirtiyorsa, bizlerin hiç bir problemi olmadığı halde, bin yıldan beri birlikte yaşadığımız insanları iteleyerek, öteleyerek, ayrıştırarak bir yere varamayız. Bu doğru bir mantık değil.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber TBMM Başkanvekili Yakut, 3 günde 32 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER