TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal:

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal: -Yarın seçim varmış gibi gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, yarın seçim varmış gibi, gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
     Köksal, partisinin İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının sadece Ramazan ayında değil bir yıl boyunca aktif şekilde çalışma yürüttüğünü belirterek, Kırıkkalede yürütülen bu çalışmaların diğer kentlere örnek olduğunu kaydetti.
     Kırıkkalede AK Parti olarak yarın seçim varmış gibi çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Köksal, şöyle konuştu:
     AK Parti teşkilatları olarak sadece kent merkezinde değil, ilçelerde, beldelerde, köylerde vatandaşlarımızla birlikte oluyor onların sorunlarını ve dertlerini dinliyoruz. Onlarda bizleri ailesinden biri olarak görüyor. Bu büyük bir başarıdır. AK Parti teşkilatlarının kentte yürüttüğü üstün hizmetler ülkede ki diğer illere örnek teşkil etmektedir. Başta Kırıkkale halkı olmak üzere tüm partililerimizin bayramını kutluyor. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER