TEBden ETSO üyelerine kredi desteği

TEBden ETSO üyelerine kredi desteği -İmzalanan protokol kapsamında ETSO üyeleri 500 bin liraya kadar kredi kullanabilecek


EDİRNE (A.A) - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokol kapsamında, ETSO üyelerinin, 500 bin liraya kadar kredi kullanabileceği bildirildi.
     ETSOdan yapılan yazılı açıklamada, oda üyelerinin nakit ihtiyacını karşılamak, önünü açmak ve işletmelerini büyütmeleri amacıyla TEB ile protokol imzalandığı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Edirne Şube Müdürü Kamuran Ergüner, taksitli ticari kredi kullanan KOBİ kredilerinin 3 ay sonra başlayacağını söyledi.
     Oda üyelerine maksimum 36 aya kadar vade, 500 bin lira üst limitli, 0,85ten başlayan faiz oranlı kredi imkanı sunulduğunu belirten Ergüner, Kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, İşyerim Güvende Sigortası ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar. Banka faiz oranlarında tekrar düzenleme yapılabilir. TEB şubelerine başvuranlar, bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahip olacaklar ifadelerini kullandı.
     ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler de protokolün kredi kullanmak isteyen üyelere hayırlı olmasını dileyerek, bu desteğin kent ekonomisinin canlanmasına ve istihdama katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber TEBden ETSO üyelerine kredi desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER