TEBden Vandaki bin 300 öğrenciye kırtasiye

TEBden Vandaki bin 300 öğrenciye kırtasiye yardımı -Türk Eczacılar Birliği, 2006 yılında yaptıkları okul ile Muradiyedeki bir okulun toplam bin 300 öğrencisine kırtasiye malzemesi dağıttı


VAN (A.A) - Türk Eczacılar Birliği (TEB), 2006 yılında Vanda yaptırdığı okul ile Muradiyedeki bir okulun toplam bin 300 öğrencisine kırtasiye malzemesi dağıttı.
     Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı Arman Üney ve Eczacılar Van Odası Başkanı Murat Keçecioğlu, Esenler Mahallesinde bulunan TEB Van Eczacılar İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Üney ve Keçecioğlu, okul idareci ve öğretmenlerle, öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.
     Burada bir konuşma yapan Üney, eczacılar olarak sadece eczacılık alanında değil içinde yaşadıkları toplumun her alanını ilgilendiren durumlarda sorumluluklarını getirmeye çalıştıklarını söyledi. Şimdiye kadar çok saylıda sosyal sorumluluk projesi yerine getirdiklerini ifade eden Üney, sağlıklı bir toplumun çocukların eğitime kazandırılması ile mümkün olabileceği düşüncesi içinde olduklarını kaydetti.
     Bu sebeple eğitime verdikleri desteğin her geçen gün artırdıklarını dile getiren Üney, şunları vurguladı:
     Vanda 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığına teslim ettiğimiz TEB Van Eczacılar İlköğretim OkuluNda çocuğu kız olmak üzere 102 öğrencimize aynı yıldan bu yana sürekli olarak burs veriyoruz. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz.
     Üney, bu okulda 130 anasınıfı ve 858 diğer öğrenciler ile Muradiye Mehmet Akif Ersoy İlköğretim OkuluNda öğrenim gören 303 olmak üzere toplam bin 300 öğrenciye çeşitli kırtasiye malzemesi dağıttıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber TEBden Vandaki bin 300 öğrenciye kırtasiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER