TEB ile Antalya Eczacı Odası arasında

TEB ile Antalya Eczacı Odası arasında kredi ve hizmet protokolü


ANTALYA (A.A) - Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Antalya Eczacı Odası arasında eczacılara uygun şartlarda kredi ve hizmet sağlayacak protokol imzalandı.
     Antalya Eczacı Odasında düzenlenen törende, Antalya Eczacı Başkanı Kerem Zabun ile Türk Ekonomi Bankası adına Akdeniz Bölge Direktörü İbrahim Savaş arasında protokol imzalandı.
     Protokol kapsamında eczacılar, TEBin Eczacı Paketi kapsamında sunduğu avantajlardan yararlanacak. Bu kapsamda eczacılar, ilk çek defteri için masraf ödemeyecek, avantajlı pos komisyon oranlarına sahip olacak. 36 aya varan vade seçenekleri ile yüzde 1,19 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Ayrıca bin liraya kadar ödül puan kazanma fırsatı yakalayacak.
     TEB Akdeniz Bölge Direktörü Savaş, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, Antalya Eczacı Odası ile yapılan işbirliğini önemsediklerini belirterek, eczacılar için özel bir paket hazırladıklarını söyledi.
     Savaş, protokol ile eczacıların hem işletmeleri hem de kişisel finansal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tek çözüm noktası olmayı istediklerini kaydetti.
     Antalya Eczacı Başkanı Zabun ise TEB ile eczacıların ihtiyaçlarına uygun bir protokol imzaladıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber TEB ile Antalya Eczacı Odası arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER