Tecavüz ve gasp zanlısı Bodrumda yakalandı

Tecavüz ve gasp zanlısı Bodrumda yakalandı -İstanbul Beyoğlunda 5 ayrı turiste tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği iddia edilen zanlı, Bodrumda bir internet kafede yakalandı -Polis ekiplerinin zanlıyı yakalama anı iş yerinin


MUĞLA (A.A) - İstanbul Beyoğlunda 5 kadın turiste tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği iddia edilen zanlı, Bodrumda bir internet kafede yakalandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son 3 ayda tecavüz olayları meydana gelmesi üzerine başlattığı soruşturma kapsamında mağdurların beyanları doğrultusunda saldırganın robot resmini çizdi.
     Mağdurların beyanlarına göre saldırganın İstiklal Caddesinde takip ettiği turist kadınlara içki ısmarlamak bahanesiyle yaklaştığı ve Karaköy civarında karanlık sokaklara çekerek tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği anlaşıldı.
     Bursada yaşanan bir otobüs kazasının görüntülerinde otobüste yolcu olarak bulunan bir kişinin robot resimdeki faille benzerliğinin polisin dikkatini çekmesi üzerine araştırma bu yönde ilerletildi. Polis, yolcu listesinden bu kişinin K.O. (31) olduğunu belirledi.
     Otobüsün Bodruma gittiğinin öğrenilmesi üzerine Beyoğlu Asayiş Bürosu, Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bilgi verdi. Bodrum Asayiş Büro ekipleri, Gümbet Mahallesindeki bazı otellerde çalıştığı belirlenen K.Oyu yakalamak için çalışma başlattı. Bir internet kafede olduğu belirlenen zanlı, yapılan operasyonla yakalandı. Ardından İstanbuldan gelen ekiplere teslim edildi.
     Hakkında 5 tecavüz ve gasp iddiası bulunan K.O, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     -Yakalama anı güvenlik kamerasında-
    
     Zanlının Gümbet Mahallesindeki internet kafede polisler tarafından yakalanma anı, iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
     Görüntülerde önce zanlının, bir süre sonra da sivil polislerin iş yerine girmesi görülüyor. Ekipler, zanlının kimliğini tespit ettikten sonra kelepçeleyerek gözaltına alıyor.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tecavüz ve gasp zanlısı Bodrumda yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER