Tekerlekli Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına

Tekerlekli Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginde faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımı, yeni sezon hazırlıklarına Kamil Ocak Kapalı Salonunda başladı.
     Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Koordinatörü ve Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender, engelli basketbolculara baklava ikram etti.
     Kalender, bu sezon yaptıkları yeni transferlerle hedefi büyüttüklerini belirtti.
     Yapılan transferlerle iyi bir takım olduklarını ifade eden Kalender, şunları kaydetti:
     Hatay Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübünden İbrahim Gür, Kırıkkale Engelliler Kulübünden Kemal Atçı, Adana Martı takımından Yüksel Yavaşçı ve Adana Martı takımından milli basketbolcu Leyla Yavaşcı ile anlaştık. Takımda guard olarak görev yapan Yakup Süleymaniyeli ile olan sözleşme de bir yıllığına uzattık. Bu sezon gözümüz Play-offta. Bizlere güvenip destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeye ve Kulüp Başkanı Ünsal Göksene teşekkür ederiz.
     Bu arada engelli basketbolcular, 2012-2013 sezonunda kendilerine eşlik edecek yeni antrenörleri Sevgi Tosun ile tanıştı.
     Sporcuların yeni sezona dair hedeflerini dinleyen Sevgi Tosun ise Takım yerine oturdu. Güzel bir takım. İlk antrenmanda ısındık ve alıştık. Düzenli, disiplinli çalışırsak hedeflerimize ulaşabiliriz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Tekerlekli Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER