Tekerlekli sandalye basketbolu

Tekerlekli sandalye basketbolu -Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını kutladı


ORDU (A.A) - Türkiye Tekerlekli Sandalye Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında şampiyon olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını kutladı.
     Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Cevat Karagöl, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde İtalya temsilcisi Santa Luciayı 71-50 yenerek dördüncü kez Avrupa şampiyonu olduğunu hatırlattı.
     Galatasarayın tekerlekli sandalye basketbolunda ayrı bir yerinin olduğunu ifade eden Karagöl, şunları kaydetti:
     "Yurt dışında bizleri temsil eden her takım bizler için milli takımdır. Süper Ligde mücadele eden Galatasaray engelli sporunu hem yurt içinde hem de yurt dışında bizleri ve bayrağımızı çok güzel şekilde temsil ediyor. Hepimizin gönülleri onlarla. Kendilerini aldıkları başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Zaten çok iyiydiler, bundan sonra da aynı başarılarını sürdürmelerini bekliyoruz."
     Karagöl, Galatasarayın aynı başarıları aynı sporcularla milli takım düzeyinde göstermelerini temenni ettiklerini de belirtti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Tekerlekli sandalye basketbolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER