Tekerlekli sandalye basketbolu

Tekerlekli sandalye basketbolu -Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi, yeni sezona hazırlanıyor -Takım kaptanı Karagöl: Yeni antrenörümüz ve yenilenmiş kadromuzla Süper Lige çıkmayı hedefliyoruz


ORDU (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezona hazırlanıyor.
     Mor-beyazlı ekip, Kasım ayında başlayacak yeni sezon öncesi antrenmanlarını Atatürk Spor Salonunda sürdürüyor. Takım kaptanı Cevat Karagöl yönetiminde çalışmalarını sürdüren takımın hedefi Süper Lig.
     Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonuna günde tek antrenmanla hazırlandıklarını belirterek, Bu yıl başta belediye başkanımız Seyit Torunun ve tüm Ordu halkının destekleriyle amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz dedi.
     Geçen sezon takımın başında olan antrenör Hilmi Güvenç Gürolun ayrılmasıyla yeni bir antrenörle prensipte anlaşıldığını anlatan Karagöl, şunları söyledi:
     Yeni sezon hazırlıklarına başlayalı yaklaşık bir ay oldu. İlk günlerde tamamen hafif şekilde geçen antrenmanlarımızın dozunu yavaş yavaş yükseltiyoruz. Sporculara yapılan yüklemeyle teknik boyuta geçtik. Genel anlamda baktığımızda yeni sezona hazırız. Ancak yine de takıma yeni dahil olan arkadaşlarımızın eksiklerini kapatmasını bekliyoruz. Bir de yeni antrenörümüzün gelmesini bekliyoruz. İnşallah yeni antrenörümüz ve yenilenmiş kadromuzla Süper Lige çıkmayı hedefliyoruz.
     Takımın çekirdek kadrosunu oluşturan isimlerin genellikle Ordulu olduğuna değinen Karagöl, şunları kaydetti:
     Bizim de asıl istediğimiz bu. Kendi çocuklarımız oynasın, kendi çocuklarımız sporun içerisinde yer alsın istiyoruz. Özellikle geçen yıl Ordu Belediyesi çatısı altına girdikten sonra daha fazla engelli bu sporu yapma fırsatı buldu. Ancak Birinci Lig en az Süper Lig kadar kaliteli ve zor. Bunun da bilincindeyiz. Bu nedenle takıma dışarıdan bir iki transferin yapılmasını düşünüyoruz. Bunu da gerekli kişilere ilettik. İyi bir ekip kurduğumuza inanıyoruz. Ligde de herkese güzel bir oyun izletmeyi arzuluyoruz.
     Karagöl, Orduda ikinci bir basketbol takımı kurmaya çalıştıklarını, bunun için de gençlere kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Tekerlekli sandalye basketbolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER