Tekirdağda denize düşen otomobildeki 4 kişinin

Tekirdağda denize düşen otomobildeki 4 kişinin ölmesi -Ölen Zeynep ve Ahmet Gülhan çiftinin cenazeleri, memleketleri Konyanın Beyşehir içesinde gözyaşları arasında toprağa verildi


KONYA (A.A) - Tekirdağda bir otomobilin denize düşmesi sonucu ölen Zeynep ve Ahmet Gülhan çiftinin cenazeleri, memleketleri Konyanın Beyşehir ilçesine bağlı Bayavşar beldesinde toprağa verildi.
     Gece saatlerinde yakınları tarafından Bayavşara getirilen Gülhan çiftinin cenazeleri, bir süre beldedeki morgda bekletildi.
     Ardından morgdan alınan cenazeler tabutlara konularak, cenaze namazının kılınacağı alana götürüldü. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan Gülhan çiftinin küçük kızı Esra Gülhanın (18), Annem ne olur gitme, Annemi tabuta koymayın diye haykırması yürekleri burktu.
     Gülhan çiftinin oğulları, damat adayı Mustafa Gülhan, gözyaşı döken kardeşleri Esra ve Hülyaya (23) sarılarak, onları teselli etmeye çalıştı.
     Bu sırada fenalaşan Esra ve Hülyaya sağlık ekipleri müdahale etti.
     Gülhan çiftinin cenazeleri, belde meydanında Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekinin kıldırdığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Cenaze namazına, Bayavşar Belediye Başkanı Polat Yetkin, çiftin yakınları ve belde halkı katıldı.
     (RIF-KYR)
<< Önceki Haber Tekirdağda denize düşen otomobildeki 4 kişinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER