Tekirdağda spor

Tekirdağda spor -Tekirdağspor, Sultangazisporu 3-2 yendi


TEKİRDAĞ (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele eden Tekirdağspor, Sultangazisporu 3-2 yendi.
     Tekirdağ Namık Kemal Stadında oynanan karşılaşmada, maça iyi başlayan Sultangazispor, 20. dakikada Erdem ve 33. dakikada Mehmetin ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti.
     Bu dakikadan sonra daha atak olan taraf Tekirdağspor oldu. Tekirdağspor, 40. ve 44. dakikada Bülentin attığı gollerle eşitliği sağladı.
     İkinci yarıya da iyi başlayan sarı siyahlılar, 48. dakikada Birolun kaydettiği golle 3-2 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmayınca ev sahibi ekip, maçtan 3-2 galip ayrıldı.
     Tekirdağspor, grubunda 30 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Tekirdağspor, 16. haftada deplasmanda Babaeskispor ile mücadele edecek.
    
     -Tekirdağspor U17 takımı şampiyon oldu-
    
     Tekirdağ U17 Ligi A grubunda mücadele eden Tekirdağspor U17 takımı şampiyon oldu.
     Tekirdağspor U17 takımı, grubunda oynadığı 12 maçı da kazanarak, 36 puanla şampiyonluğu kazandı. Ligi, en yakın rakibi Çiftlikönüspor U17 takımının 9 puan önünde bitiren sarı siyahlı ekip, bu sezon oynadığı maçlarda ise 105 gol attı.
     Tekirdağspor U17 takımına şampiyonluk kupası, 13 Kasım Stadında oynanan ligin son maçı Çiftlikönüspor maçının ardından düzenlenen törenle verildi.
    
     -Tekirdağspor Kulübü Başkanı Erbap-
    
     Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, Tekirdağsporun yönetimiyle, teknik heyetiyle, idari personeliyle, sporcusuyla ve taraftarıyla bir aile havasına girdiğini belirtti.
     Başkan Erbap, yaptığı yazılı açıklamada, önlerine 4 maçlık bir hedef koyduklarını belirterek, şampiyonluk yolunda en büyük zirve adayı olduklarını bildirdi.
     Şampiyon olmayı istediklerini bildiren Erbap, Tekirdağspor yönetimiyle, teknik heyetiyle, idari personeliyle, sporcusuyla ve taraftarıyla bir aile havasına girdi. İnanıyorum ki önümüzdeki iki maçı da kazanarak yolumuza kayıpsız devam edecek ve sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Biz göreve geldiğimizden bu yana taraftarımız bizim itici güç olduğumuzun bilincinde hareket ediyor ve bu yönde kararlar almaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER