Tekirdağ Valisi Yerlikaya:

Tekirdağ Valisi Yerlikaya: -30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin sahip olduğu ve tarih boyunca var olan bağımsızlık inancı, vatan, bayrak ve millet sevgisinin ölümsüz bir ifadesidir


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin sahip olduğu ve tarih boyunca var olan bağımsızlık inancı, vatan, bayrak ve millet sevgisinin ölümsüz bir ifadesidir dedi.
     Vali Yerlikaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Zafer Bayramının 90. yıl dönümünü büyük bir gururla kutlamanın heyecanını yaşadığını belirtti.
     Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm yokluklara karşı haklı mücadeleden dünya tarihinde eşine az rastlanır bir zaferle çıkan Türk milletinin, Mustafa Kemal önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başardığını ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:
     30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin sahip olduğu ve tarih boyunca var olan bağımsızlık inancı, vatan, bayrak ve millet sevgisinin ölümsüz bir ifadesi, Türk Ordusunun da disiplin ve kahramanlığının göstergesidir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere emanet etmektir.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tekirdağ Valisi Yerlikaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER