Tekirdağ Valisi Yerlikaya:

Tekirdağ Valisi Yerlikaya: 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum dedi.
     Vali Yerlikaya, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
     2012 yılını acı ve tatlı anıları ile geride bırakıp, yeni umut ve beklentilerle 2013 yılını beklediğimiz bu günde, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyorum. 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.
     Yerlikaya, 2012 yılında olduğu gibi, 2013 yılında da Tekirdağ için çalışmalara, heyecanlarını taze tutarak, aynı azim ve kararlılıkla ve toplumun tüm kesimleri ile işbirliği ve dayanışma içerisinde bulunarak devam edeceklerini belirterek, Çünkü üzerimizdeki sorumluluğun ağırlığını hissederek şehrimize hizmet anlamında, her gün daha iyisini üretmek ve sağlamak gayesi içerisindeyiz. 2013 yılını, huzur ve mutluluğun ışığında, birlik, beraberlik ve barış içerisinde geçirmenizi dilerken, nice mutlu yıllar temennisiyle, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sağlık ve başarılar dilerim ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağ Valisi Yerlikaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER